Profil / kontakt

Profil

Martin Fønskov Bonde

Godkendt førstehjælpsinstruktør gennem Dansk Førstehjælpsråd og medlem af Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører (FSFI).Til daglig arbejder jeg som pedel på byens gymnasium Nykøbing F. Katedralskole, hvor jeg også underviser i førstehjælp. Samtidig har jeg i de sidste 12 år også været ansat som deltidsbrandmand i det lokale brandvæsen, der til daglig rykker ud fra Falck-stationen i Nykøbing F. til diverse opgaver i forbindelse med brand, færdselsuheld og kystredning.

Jeg har ligeledes også undervist i førstehjælp for Lolland Falster Brandvæsen. 

Førstehjæpsinstruktør ved Dansk Førstehjælpsråd

Uddannet Brandmand

Voksen Pædagogisk Grunduddannelse

Uddannet Kystredder

Certifikat til betjening af maritime VHF-radioanlæg (SRC)

Medlem af Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsinstruktører

Kvalitet i undervisningen

Jeg holder mig løbende opdateret, så undervisningen altid lever op til de nyeste guidelines fra European Resuscitation Council og følger i øvrigt Dansk Førstehjælpsråds retningslinjer og standarder. Hvert 5. år deltager jeg på vedligeholdseskursus for førstehjælpsinstruktører. Derudover har jeg en Voksen Pædagogisk Grunduddannelse fra Nykøbing F. Katedralskole.

Det skal være sjovt

Fagligheden og seriøsiteten er høj, men jeg sætter en ære i at undervisningen ikke bliver kedelig og krydrer den gerne med lidt historier fra det virkelige liv. Vi lærer bedre, når vi har tingene mellem hænderne, derfor lægges der vægt på det praktiske og det teoretiske holdes på et minimum. 


Kontakt

Skriv eller ring for spørgsmål eller en snak om hvilke muligheder jeg kan tilbyde din institution eller virksomhed. Jeg giver gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 

Adresse

Italiensvej 35

4800 Nykøbing Falster

 

Email

mfb@falstersfoerstehjaelp.dk

 

Telefon

+ 45 22 92 48 00


Hjemmeside

www.falstersfoerstehjaelp.dk


CVR


40 54 73 20

Telefon:


+ 45 22 92 48 OO

CVR: 


4O 54 73 2O

© Falsters Førstehjælp. All Rights Reserved.